Afdelingsuitje regio Son.
Het is van belang om zeker één keer per jaar kennis te maken met het gezicht achter dat ene telefoonnummer of e-mailadres. En wanneer kan dat beter dan tijdens een afdelingsuitje in de buurt van Son?
Hoe verloopt de workshop? Werkwijze
Als deelnemer van een kookworkshop bij Cooking Adventure bereidt u in groepjes verschillende speciale gerechten volgens de methode ‘Slow Cooking’.
Na een korte introductie gaat u gezamenlijk onder het genot van een lekker drankje in onze overdekte buitenkeukens met de voorbereidingen aan de slag. Voorzien van recept en ingrediënten gaat u hakken, snijden, mengen en kneden. Hierna kunnen de potten op het vuur en kan het eten gaan pruttelen.
Elk groepje neemt één of twee van de voor-, hoofd- of nagerechten voor zijn rekening. Er wordt gekookt op open vuur en/of kolen waarbij men gebruik maakt van verschillende typen gietijzeren pannen die dienst doen als braadpan, kookpan of oven.
Een Bourgondisch maal in een uitzonderlijke setting is het dankbare resultaat als u in een van de tipi-tenten de heerlijke opbrengst van dit groepsgebeuren daadwerkelijk mag gaan proeven. Na de maaltijd gaan de koffie- en theeketels op het vuur en ontstaan rond het kampvuur vaak de mooiste verhalen.
Bekijk onze mogelijkheden van een teamuitje in Brabant!
Gevarieerde gerechten
Tijdens een workshop maakt u gevarieerde gerechten van verse producten. Er wordt gewerkt met verschillende soorten vlees, vis en gevogelte, groenten en zuivelproducten. Tenslotte maken kruiden en specerijen van de gerechten een smakelijk feestje. Indien speciale wensen vooraf kenbaar gemaakt worden (bijvoorbeeld vegetarisch), kunnen wij daar bij de menukeuze rekening mee houden.
De tijdsduur van de workshop inclusief diner is vier uur.
Voor meer informatie klik hier.