tot nu toe is er € 7499,00 opgehaald! Dank jullie wel!!

In het kort…

Door de coronacrisis dreigt er een einde te komen aan het bestaan van Cooking Adventure. Hedy (zie foto), die dit bedrijf heeft gemaakt, draagt, leeft en is, gaat eraan onderdoor als haar niet een helpende hand wordt aangereikt. Ze heeft er, ondanks heel veel tegenslagen, zelf alles aan gedaan om haar bedrijf, haar kindje, haar passie te redden. Helaas, door voor de hand liggende redenen m.b.t. het coronavirus, niet voldoende steun van de overheid en door een paar grote operaties die Hedy heeft moeten ondergaan is de bodem van het spaarpotje bereikt. 2020 had na haar operaties het jaar moeten zijn om weer spek op de ribben te krijgen, maar dat mocht helaas niet zo zijn. Dit heeft uiteraard een enorme impact op Hedy en dat doet ons (het team en vrienden van Hedy) enorm veel pijn.

Geld inzamelen via crowdfunding kan ervoor zorgen dat Cooking Adventure in de toekomst kan blijven bestaan. Daarbij hebben we jullie hulp nodig. We hopen 25.000,- op te halen zodat Cooking Adventure deze crisis financieel kan overbruggen. Daarbij willen we graag benadrukken dat deze crowdfunding een initiatief is vanuit medewerkers en vrienden van Hedy en niet vanuit haarzelf. Uiteraard is elk bijdrage meer dan welkom.

Help mee om Cooking Adventure te redden

Veel ondernemers worden hard getroffen door deze crisis en dat maakt ons intens verdrietig. Er zijn tal van ondernemingen die ons vrijetijdsleven op een mooie manier verrijken. Daar is Cooking Adventure er één van. Cooking Adventure is een unieke ervaring voor vrienden, families en bedrijven. Hier kun je écht even samen zijn, met z’n allen. Heerlijk samen koken op open vuur en ultiem genieten met elkaar op een prachtige locatie. Daar zijn we met zijn allen, juist nu, zo aan toe… Het zou verschrikkelijk jammer zijn als dit soort mooie concepten deze crisis niet overleven. En daarom komen wij in actie.

Wij, team Cooking Adventure & Friends vragen jullie om hulp. Hulp bij het redden van een prachtig en uniek concept. Hulp om gastvrouw Hedy Rolberg, een net zo prachtige en unieke vrouw, te steunen zodat zij haar droom kan voortzetten. Hedy heeft jarenlang hard gewerkt om haar droom te realiseren, om te kunnen doen wat zij het allerliefste doet, om vele gasten te laten genieten van een uniek (en smakelijk) concept en om een plek te creëren waar prachtige herinneringen worden gemaakt. Dat kan en mag niet zomaar ten onder gaan.

Cooking Adventure heeft nog steeds veel potentie en met deze crowdfund actie hopen we er voor te zorgen dat heel veel mensen ook in de toekomst nog kunnen genieten van dit mooi concept, de heerlijke kookworkshops, het prachtige terrein en deze unieke beleving.

We snappen dat deze tijd voor iedereen uitdagingen met zich meebrengt, maar we hopen en gaan ons uiterste best doen om het streefbedrag te behalen zodat we in ieder geval één prachtige onderneming en lieve, warme vrouw kunnen helpen.

Wij hopen op jullie steun. Samen tegen corona.

Dankbare groet,

Team Cooking Adventure & Friends.

Werkt de doneer-link niet? Of wilt u liever zo geld overmaken? Dat kan via onderstaande gegevens:

Omschrijving: Donatie Cooking Adventure
IBAN: NL86 RABO 0364 3951 09
Ontvanger: H.P.H.M. Swinkels eo G. van Rennes

teambuildingsuitje nabij Best bij Cooking Adventure
Netwerkborrel dichtbij Tilburg bij Cooking Adventure