Inspirerende locatie voor groepsarrangementen 

Netwerkborrel of netwerklunch

Zoekt u een inspirerende locatie voor groepsarrangementen in de regio Eindhoven of de Brabantse Kempen? Bijvoorbeeld voor een avontuurlijke netwerkborrel of netwerklunch. Landgoed de Biestheuvel in Hoogeloon verwelkomt u en uw collega’s, zakenrelaties en/of leveranciers graag op het terrein van Adventure Cooking. Op deze bijzondere locatie proeft u letterlijk en figuurlijk de charme van een unieke kookworkshop. Geniet rondom een knisperend haardvuur van de heerlijke, zelfbereide hapjes en drankjes. En luister naar de verhalen die traditioneel bij een haardvuur verteld worden. Nieuwsgierig? Lees meer bij kookworkshops of bekijk de video voor een eerste indruk.

 

Kenmerken lunchworkshop

 • Prijs: € 38,- per persoon, inclusief drank en hapjes
 • Tijdsduur: 3 uur
 • Groepsgrootte: minimaal 20 personen (kleinere groepen in overleg)
 • Datum en tijdstip: in overleg

 

Kenmerken dinerworkshop/borrel

 • Prijs: € 43,50 per persoon, exclusief drank en hapjes
 • Prijs: € 58,50 per persoon, inclusief drank en hapjes
 • Naborrelen: €10,- per persoon (optioneel)
 • Tijdsduur: 4 uur
 • Groepsgrootte: minimaal 15 personen (kleinere groepen in overleg)
 • Datum en tijdstip: in overleg

Bier Brouwen

Bier is een belevenis wanneer het aan je verwachting voldoet, op de juiste temperatuur gedronken wordt en je je in het juiste gezelschap bevindt. Het brouwen van je eigen bier vergroot de belevenis en is een aanrader voor de invulling van een familieactiviteit, een vriendenweekend, een personeelsuitje of teambuilding want al snel zullen de betweters of de aanvoerders van de volgzame collega’s onderscheiden kunnen worden. De workshop duurt zes uur. Aan de inwendige mens wordt uiteraard gedacht want de hele workshop lang staan er heerlijke tapas en worden verschillende bieren geproefd. Tijdens het kookproces van een uur, waarbij even niet geroerd hoeft te worden is er tijd voor een ambachtelijke hamburger, uiteraard bereidt boven open vuur.

Omdat het gisten op de fles gebeurt, is er na zes tot acht weken een mooie gelegenheid om nog eens met vrienden of familie bij elkaar te komen. Dan kan er geproefd worden.

Wilt u graag een bier brouwen bij Brewing Adventure? Groepen van minimaal 10 en maximaal 30 personen zijn van harte welkom.

 • Prijs Brewing Adventure: € 80,- p.p. , incl. btw (drankjes, bierproeverij,  tapas en hamburger inbegrepen, minimaal 10 personen)
 • Tijdsduur: 6 uur

 

 

Verhuur tipi-tenten en Finse Kota

De uitstraling én de aankleding van de tipi-tenten en de Finse Kota zijn zonder meer uniek te noemen. Als u binnenstapt, waant u zich in een andere wereld. Kijk rondom u heen en u gaat terug in de tijd. De inrichting met houten tafels en stoelen, dromenvangers, dierenhuiden, maskers en traditionele gereedschappen zorgt voor een bijzondere beleving. Geen wonder dat beide accommodaties vaak afgehuurd worden voor een informele bijeenkomst, netwerkborrel of brainstormsessie. Zoekt u een inspirerende locatie en wilt u graag buiten uw comfortzone treden? Met de tipi-tenten en/of Finse Kota van Cooking Adventure slaat u 2 vliegen in één klap. Reserveren? Neem contact op met Hedy Rolberg om een datum te prikken en voor een op maat gesneden offerte.  Reserveer op tijd, want zowel locatie als kookworkshop zijn erg gewild.

Teambuildings-arrangement ‘De Oerse Bokkenrijders’

Boek en beleef nu een onvergetelijk teambuildings-arrangement voor groepen vanaf 20 personen. Ons arrangement ‘De Oerse Bokkenrijders’ neemt u mee terug in de tijd en brengt de Bokkenrijders weer tot leven. In Oerle – vlakbij Eindhoven – kruipt u in de huid van een veldwachter of detective en gaat u op zoek naar de daders(s) van plunderingen en gestolen goederen. Heeft u de Bokkenrijders ontmaskerd? Na inspanning is het tijd voor ontspanning, In een van onze 2 tip-tenten geniet u van een heerlijke maaltijd, bereid boven open vuur. Het teambuildings-arrangement ‘De Oerse Bokkenrijders’ kost €95,- per persoon, inclusief drank en diner. De activiteit duurt 8 uur en is op het lijf geschreven voor groepen vanaf 20 personen. Datum en tijdstip zijn in overleg. Check de video van ‘De Oerse Bokkenrijders’ voor een sfeerimpressie.

Groepsarrangementen, inclusief vergadering of outdoor-activiteit

Het terrein van Cooking Adventure is gesitueerd op Landgoed de Biestheuvel in Hoogeloon (vlakbij Eindhoven en Tilburg). De kookworkshops zijn een prima intermezzo (lunch) of afsluiter (diner) van uw groepsarrangement: teambuildingssessie, bedrijfsuitje, personeelsfeest of familiereünie. Landgoed de Biestheuvel beschikt over 9 groepsaccommodaties en biedt een uitgebreide keuze in uitdagende outdoor-activiteiten, teambuildingssessies en creatieve workshops. Wilt u uw kookworkshop combineren met een overnachting, outdoor-activiteit of workshop?   Kijk voor inspiratie eens op de website van Landgoed de Biestheuvel. Of informeer bij Hedy Rolberg naar de mogelijkheden.