Outdoor kookworkshops die naar meer smaken
Gezelligheid gegarandeerd
De kookworkshops van Cooking Adventure bevatten alle ingrediënten voor een geslaagd evenement. Veel bedrijven, families, vriendengroepen of sportclubs kregen de smaak op Landgoed de Biestheuvel in Hoogeloon (vlakbij Eindhoven en Tilburg) al te pakken. Koken in kleine groepjes zorgt voor verbroedering en gezelligheid. De deelnemers kletsen, lachen en heffen het glas op vriendschap en gezondheid. Benieuwd of onze kookworkshops ook bij u in de smaak vallen? De sfeerfoto’s op de website en de video geven een goede impressie van de mogelijkheden.
Authentieke recepten, verse ingrediënten
Als deelnemer aan de kookworkshops heeft u uiteraard een stem in de menukeuze. U kunt kiezen uit tientallen beproefde recepten, we selecteren een aantal gerechten of u kookt met een bepaalde opdracht. Welke keuze u ook maakt: we zorgen ervoor dat alle recepten, kruiden, specerijen en verse ingrediënten van de gerechten klaar staan in kratten. Alleen het vlees, de vis, het gevogelte en de zuivelproducten bevinden zich in de koelkast. Hedy Rolberg en haar team stoken het vuur op. Intussen begint u in een van de overdekte buitenkeukens met de voorbereidingen.
Proef de smaak van slow cooking
Samen koken, beleven en genieten. Zo luidt het motto van Cooking Adventure. Van dit motto is geen woord gelogen. Na uitleg over de bereidingswijze van de diverse gerechten gaat u als deelnemer aan de slag. In tweetallen of kleine groepjes bereidt u een of meerdere gerechten of bakt u een brood of vruchtencake. Het geheim van de kookworkshops is slow cooking. Koken in gietijzeren pannen op open vuur vraagt om geduld. En dat geduld wordt beloond: de zelfbereide gerechten zijn een feest voor uw smaakpapillen en andere zintuigen. De deelnemers zijn trots op hun gerecht en nemen de complimenten dankbaar in ontvangst.
Leukste teambuildingsactiviteit van Brabant
Gastvrouw Hedy Rolberg en haar team creëren tijdens de kookworkshops een sfeer van ‘Alles kan, niks moet’. Deze bijzondere sfeer prikkelt de culinaire creativiteit van de deelnemers. De lunchworkshop duurt 3 uur, de dinerworkshop duurt 4 uur. Deze tijd gebruikt u om de verschillende gerechten voor te bereiden, te koken, voor te schotelen en op te eten. Bij goed weer kookt en eet u in de buitenlucht. In de wintermaanden vertoeft u in de tipi-tenten of de Finse Kota. Kortom: Cooking Adventure biedt 12 maanden per jaar de leukste workshop van Brabant. Loopt het water u al een beetje uit de mond?