89 Reacties

 1. Marcel Vlems schreef:

  Erg leuk team-uitje gehad bij Cooking Adventure. Samen met 75 collega’s lekker gekookt en gedronken en een erg leuke avond/middag gehad. Prima verzorgd en goede kwaliteit eten. Een aanrader!

 2. Brigitte van Amelsfort schreef:

  Bij Cooking adventure hebben we met de familie de verjaardag van mijn moeder gevierd. Zij en ook wij hebben genoten. Wat een leuke ambiance en sfeer weet Hedy neer te zetten. Ze heeft mijn moeder echt in de watten gelegd. Met z’n allen hebben we de originele en lekkere gerechten gekookt boven het vuur. Lekker buiten. Wat een heerlijke plek. En in de tipi alles opgegeten. Heerlijk. We hebben muziek gemaakt met de vele instrumenten, gezongen en gedanst. Dat kan allemaal. Hedy is een topgastvrouw. Een verjaardag om nooit te vergeten!

 3. Hans schreef:

  Wij hebben als vdl coach ons teamuitje /Teambuilding gehouden bij Cooking adventure. Alles was keurig verzorgd. Prachtige locatie. Zodra je aankomt wordt de leiding netjes overgenomen en word je alles uitgelegd en kun je aan de slag.
  Een geweldige ervaring en een aanrader voor een compleet teamuitje, waarbij teambuilding ook nog een extra aspect is.
  Wij zijn er zeker als een Team uitgekomen met al het bakken en braden (en de nodige drankjes).
  Mjin complimenten aan Hedy en haar dochters.
  We komen zeker terug.

 4. Karin Selder schreef:

  Ook wij hebben ons teamuitje / verbindingsactiviteit gehouden bij Cooking adventure. Alles was keurig verzorgd. Prachtige locatie. Zodra je aankomt wordt de leiding netjes overgenomen en word je als organiator van t uitje helemaal ontzorgd. Een geweldige ervaring en een aanrader voor een compleet teamuitje, waarbij teambuilding ook nog een extra aspect is. MIjn complimenten aan de organisatie

 5. Wilmi Janssen schreef:

  Gisteren, 9 december 2018 ons personeelsfeest gehad bij Cooking Adventure. Zeer vriendelijk ontvangen, duidelijke uitleg, leuke recepten. Locatie was super. Meer dan voldoende eten en drinken. Sfeer helemaal top. Dus een echte aanrader. We gaan hier zeker terug.

Plaats een reactie