87 Reacties

 1. Smileys schreef:

  Lieve Hedy,

  Wij Smileys hebben het koken in de Finse Kota als een geweldige belevenis ervaren. Heerlijke recepten en teven een heerlijke “bubbly” energie onder het genot van lekkere drankjes, zittend op zachte schapenvachtjes. Hierbij opgeteld ook nog een fijne portie lol. Kortom; we hebben (van jou) genoten.

 2. Familie Rens schreef:

  Mega bedankt voor de gezellige middag en avond. Een bijzondere ervaring om met z’n alle heerlijke gerechten te bereiden.
  Echt voor herhaling vatbaar. Hedy en Marly reuze bedankt voor de super service en spontaniteit.

 3. UWV schreef:

  LIeve Hedy en Joke,
  Bedankt voor het koken. We willen je laten weten, dat we heerlijk hebben gegeten. We nemen jullie niet in de maling, maar we stinken nou als een gerookte paling. Dianne heeft teveel gegeten en een zware maag. Dus of we nog terugkomen….das de vraag. Nee hoor even zonder dollen. We hebben heerlijk gegeten je kan ons rollen. Volgende keer doen we weer mee.

 4. Servicelab ASML schreef:

  Beste Cook club,

  Leuk, lekker, gezellig en sfeervolle avond. Goed ingesprongen op onverwachte eetgewoontes. Complimenten voor jullie hiervoor.
  Bedankt voor alle goede zorgen en vooral ook jullie flexibiliteit met schakelen voor de veganisten & Hallal gasten onder ons. Het is hier top en we hebben een geweldige avond gehad. Tot de voglende keer.

 5. Petra, Wilma & Wilma schreef:

  Hai Hedy, Ciska en Geert,
  Ondanks de ongenuanceerde groep hebben we met de groep een heerlijk maal gemaakt. Bedankt voor jullie geduld!

 6. De Twaalfde Lustrumcommissie schreef:

  Lieve Hedy,

  Het was een hele tipische avond voor ons. Staal en vuur dat kunnen wij wel waarderen bij werktuig bouwkunde. Wij kwamen hier dan ook ter ere van ons twaalfde lustrum. Het feit dat we heerlijk gegeten hebben was schitterend. Silvia had een warme voorkant vanavond en dat kwam vooral door de wijn en niet door het vuur. Nu moeten we terug met de bus en we hopen dat we alle met een volle maag thuis komen. Wij geven jullie twaalf sterren!

Plaats een reactie